Cuba dag 8

De laatste dag brak aan. We moesten wat eerder op dan normaal omdat de vlucht terug naar Amsterdam om 13.15 vertrok en we hadden nog een rit van 3 uur voor de boeg.

Bij het opstaan toch maar gevraagd aan Joran of we eerder weg konden omdat bij het minste of geringste we anders mogelijk het vliegtuig niet zouden halen (volgens de mevrouw van TUI duurde de douane 2 uur). 

Uiteindelijk waren we om 7 uur klaar voor vertrek. Het ontbijt zou toen ook net open gaan en we hebben nog even getwijfeld of we nog snel wat zouden eten. Uiteindelijk toch maar besloten meteen te gaan en misschien nog wat te kopen als we gingen tanken.

Bij de auto toch nog even de banden gecheckt en toen bleek dat ook onze rechter voorband lek was… Joran heeft snel de krik gepakt en ik ben gaan vragen of er iemand kon helpen. Gelukkig kwam er snel een mannetje die Joran kon helpen en samen hadden ze redelijk snel de band gewisseld met de reserveband. Een fooitje voor de meneer en toen snel weggereden. Helemaal gerust was ik er niet op, want het was zondag (en dus was er geen enkele bank open) en we hadden nu ook geen reserveband meer. We zijn alleen kort gestopt om te tanken en hebben uiteindelijk toch besloten (en deels omdat we daar per ongeluk terecht kwamen) te rijden via de snelweg. Ietsje om, maar wel wat sneller. Joran heeft het hele stuk gereden en toen konden we de auto inleveren. De man heeft de auto snel nagekeken en checkte of de reserveband er was (die was er, gelukkig voelde hij er niet aan). En we konden gaan inchecken. Daar bleken we bijna vooraan in de rij te staan en het duurde even voordat ze begonnen met inchecken. Al het gehaast dus uiteindelijk voor niks. Op de luchthaven nog even wat gegeten en toen konden we boarden. Via Mexico, waar we er uit moesten en door een handbagage check om een uur later weer in te stappen, vlogen we terug naar Amsterdam.

We zijn rond 8.05 geland, iets eerder dan verwacht. De bagage liet even op zich wachten, maar rond 10 uur waren we toen echt thuis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *