Singapore en Maleisië dag 4

We begonnen de dag vrij laat, want toen we wakker werden bleek het al half 1 te zijn! Oeps, toch nog die jetlag.

We zijn gaan douchen en toen richting China town gelopen. Daar hebben we opnieuw langs de kraampjes gelopen en heb ik (Rianne) nog eetstokjes gekocht. Hierna zijn we teruggelopen en doorgelopen naar Clark quay. Hier zijn we op zoek gegaan naar iets meer WiFi omdat we nog twee hotels wilden boeken. De Starbucks bood uitkomst en nu zijn eindelijk alle hotels geboekt.
Het was inmiddels rond 5 uur en we zijn naar de fountain of wealth gelopen. Dit bleek een fontijn in een winkelcentrum die van boven open was en op een rotonde uit kwam. Leuk om te zien, maar niet bijzonder.
Inmiddels werd het wat donker en zijn we naar de marina gelopen. We hoopten op een laser show om 20.00, hoewel we ergens hadden gelezen dat ie te zien was van februari 2011 tot april 2017. En dat bleek helaas zo te zijn, geen laser show. Wel mooi uitzicht op het marina bay sands hotel!

We zijn toen maar wat gaan eten bij de hawkerstalls naast de marina. Joran had Papa roti, een soort brood met kip er tussen. Ik had 10 kleine satestokjes, met wat komkommer en plakrijst.


Na het eten zijn we met een ongeplande lange wandeling terug naar het hotel gelopen en gaan slapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *