Dag 3

Vrijdag 25 september

Vanochtend zijn we vertrokken vanuit Stovepipe Wells en waren op weg naar Mosaic Canyon, die zou 2,4 mijl later verschijnen. Maar we hadden het verkeerd gezien, je moest vanaf het punt waar het bord stond 2,4 mijl naar link. Dus we zijn weer omgekeerd en bijna teruggereden naar onze slaapplek. Toen konden we de dirt road van 2,4 mijl op. Het was even hobbelen maar we bereikten de parkeerplaats en trokken onze wandelschoenen aan, speciaal voor de vakantie gekocht!
We hebben maar iets van 2km gelopen, daarna werd de canyon breeder en minder mooi. Voor we op de weg terug gingen hebben we genoten van de stilte, er was niks te horen daar, heerlijk rustig.

We zijn daarna verder gaan rijden en reden uiteindelijk Death Valley uit, op weg naar het plaatsje Mammoth Lake.

Onderweg zijn we nog naar Alabama hills gereden, ook hier helaas een stukje om gereden en toen ook hier weer een stukje dirt road. Daarna een kleine wandeling, dit keer op all stars. We waren op zoek naar een natuurlijke brug van steen, maar weten niet of we nou uiteindelijk de juiste hebben gevonden. We hebben er wel eentje gevonden in de vorm van een hartje.

We zijn doorgereden en hebben in Bishop bij Erik Schat’s Bakkerij een BLT met avocado gegeten. Ze verkopen hier redelijk normaal brood, de bakker is van oorsprong Nederlands, maar toch echt brood zoals in Nederland is er niet te verkrijgen.

Rond half 4 waren we in Mammoth Lake, we hebben hier een prachtige kamer bij de Quality in, hij is lekker ruim. Ook eindelijk wifi die werkt, dus meteen meer berichtjes online gezet. We gaan zo nog even het dorpje verkennen en wat eten. Morgen gaan we naar Mono Lake, Bodie en Yosemite National Park. We slapen in een tent in Yosimite, dus waarschijnlijk weinig internet te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *