Singapore en Maleisië dag 12

Goede vrijdag vandaag. Dit keer ging de snorkeltocht wel door. Maar eerst moesten we nog even verhuizen naar een ander hutje, hier hangt het muggennet wel goed! Dit keer hadden we een redelijke nacht en na het opstaan hebben we bij de buren een ontbijtje genomen en onze tas voor de trip ingepakt.

Rond half 11 vertrokken we met nog een druk of 14 anderen op de boot. De rest waren allemaal maleisiers waarvan bijna niemand gong snorkelen, maar goed.

We zijn op een stuk of 5 verschillende plekken geweest: een oefenbaaitje, turtle point, shark point, coral point en nog bij de lighthouse op zee. We hebben heel veel vissen (nemo!) en koraal gezien en ook nog een schildpad! Helaas geen kleine haaitjes, maar die hadden we de gelukkig de dag ervoor al gezien.

We zijn ook nog gestopt in fisherman village voor een lunch. Er was een soort lopend buffetje, wij namen rijst, kip en omelet. Iemand van de groep had ook nog gebakken banaan gekocht, was ook heel lekker.

Rond kwart over 4 waren we weer terug bij onze hut en we waren opnieuw heel erg verbrand. We hadden we een shirt aan tijdens het snorkelen maar Joran z’n onderrug is alsnog goed verbrand en mijn benen (aan de achterkant) waardoor zitten en liggen voor ons allebei vrij pijnlijk is.

Even een koude douche dus! Ik heb daarna even op bed gelegen (op m’n buik) omdat het teveel pijn deed. Joran heeft op het bankje voor de hutjes op z’n ds gespeeld. Rond 7 uur hebben we de zonsondergang bekeken en zijn we een restaurantje gaan zoeken. We kwamen uit bij het ombakresort. Hier hadden ze, heel fijn, dikke kussens op de bankjes. Hier hebben we allebei tonijn van de bbq gegeten en de film The great Gatsby gekeken. De film was al begonnen, maar we hebben het grootste deel mee kunnen kijken. Op het eiland is s avonds verder weinig te doen, dus dit was wel leuk.

Na de film zijn we naar bed gegaan.

One thought on “Singapore en Maleisië dag 12

  1. Wat een mooie dagen hebben jullie daar! Lijkt me echt zo’n tropisch bounty eiland. Naar hoor, dat verbranden! En muggen zijn ook geen leuke vriendjes! Maar wel een lief Nemo visje! Nog veel plezier daar! Ik heb heerlijk gewerkt op goede vrijdag en nu lekker 3 dagen vrij, Chiqui vindt dat ook leuk! Ik heb 2 hele mooie Chiquita stickers op haar bakje gedaan 😻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *