Singapore en Maleisië dag 13

Dag 13

Vandaag doen we het rustig aan, vooral omdat we niet in de zon willen. We zijn nog erg verbrand en aangezien we bijna weer moeten gaan reizen lijkt dat ons beter. De stroom houdt rond 8 uur weer op en rond half 9 wordt het heet genoeg dat we maar uit bed gaan.

Na het douchen gaan we weer ontbijten bij Ewan’s Cafe, lekker en goedkoop. Rianne en ik nemen allebei een kaasomelet met twee worstjes. Glas sinaasappelsap erbij en we kunnen weer door.

We gaan terug naar ons huisje om daar heel saai in de schaduw een boekje te zitten lezen en een beetje op mijn gameboy te spelen. Rond half 2 gaan we ook maar eens lunchen.
Om toch maar iets te doen besluiten we naar de andere kant te lopen, naar Long Beach. We gaan hier naast het tentje zitten waar we eerder hebben gegeten. Ik bestel een club baguette, een klein stukje stokbrood met sla, eiersalade en ‘bacon’. (Ze doen hier niet aan varken). Rianne heeft een tonijn baguette genomen, met helaas net te weinig tonijn. Na de lunch doen we weer de wandeling terug naar ons eigen strandje.

We zitten weer heel saai boekje te lezen en spelletje te spelen, maar besluiten tegen zes uur toch nog even de zee in te gaan. Eventjes nog het water in op de laatste dag. Schouders insmeren, hoofd insmeren, onder water blijven! 

Nadat we de zonsondergang hebben gekeken is het tijd om wat te gaan eten. We besluiten weer naar de tent te gaan waar we vorige keer film hadden gekeken. Nu draait er Suicide Squad, super matige film met veel te veel actie. Ik heb de Ombak Homemade Tower Burger genomen, een burger van 15cm hoog met ei, ananas, sla, ui, augurk, vlees, broodje. Erg lekker! Rianne had de chicken breast van de barbecue, ook weer lekker!

We zijn nog even blijven hangen tot de film af was, daarna worden er muziekjes gedraaid. We besluiten nog een shisha te nemen en nog een drankje. Rond kwart over 11 gaan we weer terug naar ons hutje. Morgen moeten we weer met de boot, terug naar het vaste land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *